Incasso

Helaas hebben veel ondernemers te maken met onbetaalbare of slecht inbare facturen. Het is voor u als ondernemer van zeer groot belang om uw "cash flow" constant te kunnen houden. Daarom moet er zorgvuldig en op maat worden omgegaan met de incasso van openstaande vorderingen. MaatRecht kan u adviseren en bijstaan bij dit incassotraject, zowel in het minnelijke (niet gerechtelijke) als gerechtelijke traject.

De voordelen van MaatRecht!

  • Betrouwbaar juridisch advies

  • Persoonlijk contact

  • Transparante en scherpe tarieven

Stel hier direct uw vraag!

Deskundige juridische bijstand en ondersteuning is onmisbaar op het gebied van incasso. Met het maatwerk dat wij bieden en onze gunstige tarieven, kunnen wij effectief betalingsregelingen treffen. MaatRecht heeft veel ervaring in het voeren van incasso's voor ondernemers en kan u adviseren over de juiste werkwijze en strategie. Het uitgangspunt echter is zoveel mogelijk te proberen de betalingsachterstand in het minnelijk traject op te lossen: een kort traject waarbij nauwgezet wordt bijgehouden of de aangeschreven debiteur reageert en aan de sommatie voldoet.

De door MaatRecht gehanteerde tarieven zijn concurrerend en transparant: u betaalt een incassopercentage van 10% over de ontvangen gelden, met een minimum van € 30,00. Mocht een incasso-opdracht in het minnelijk traject onverhoopt niet succesvol kunnen worden afgerond, dan bent u in dat geval alleen € 30,00 verschuldigd aan administratiekosten. U kunt dit ook terugvinden in het tarievenoverzicht.

Het kan helaas voorkomen dat het voeren van een procedure noodzakelijk is. MaatRecht kan voor u een risico inschatting maken en staat u graag bij in het voeren van een procedure bij de kantonrechter. Wilt u weten wat uw kosten zijn, kijk dan op het tarievenoverzicht

Voor meer informatie op het gebied van incasso kunt u contact opnemen met MaatRecht.

Contractenrecht

- Algemene voorwaarden nodig?

- Contracten laten toetsen en/of opstellen?

Lees meer »

Huurrecht

- Vragen over huurrecht?

- Huurovereenkomst nodig?

- Geschil met huurder of verhuurder?
 

Lees meer »

Arbeidsrecht

- Dreigend ontslag?

- Behoefte aan juridisch advies bij arbeidszaken?

Lees meer »

Incasso

- Onbetaalde facturen?

- Moeilijk inbare facturen?

Lees meer »