MaatRecht staat voor maatwerk - recht op maat. Juridische dienstverlening met een persoonlijke en deskundige aanpak en betaalbare transparante tarieven.

 

MaatRecht werkt snel en praktisch zodat u als ondernemer duidelijk weet waar u aan toe bent. Helder, to the point, met als doel uw onderneming solide te maken en te houden.


Mijn naam is Paul de Putter, ik ben jurist en eigenaar van MaatRecht. Mijn juridische opleiding heb ik voltooid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben afgestudeerd binnen het burgerlijk recht, op het gebied van verbintenissenrecht (contractenrecht).

Ik heb veel ervaring opgedaan met het verstrekken van juridisch advies aan en voeren van procedures voor particulieren, ondernemers en financiële instellingen. Daarbij ben ik met name werkzaam geweest binnen de rechtsgebieden contractenrecht, huurrecht, arbeidsrecht en incasso. Mijn juridische kennis houd ik actueel door het regelmatig volgen van cursussen op het gebied van het burgerlijk recht.

Graag help ik ondernemers met mijn juridische expertise. Ik hecht grote waarde aan een persoonlijke benadering, waarbij ik het belangrijk vind uit te gaan van de specifieke situatie - MaatRecht. Professionaliteit, deskundigheid, goede bereikbaarheid en heldere communicatie kenmerken mijn manier van werken. Met MaatRecht combineer ik graag mijn expertise en maatschappelijke betrokkenheid met juridisch maatwerk.

Ik hoop u graag te ontmoeten!