Rechtsgebieden

MaatRecht biedt advies en juridische ondersteuning voor ondernemers op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

 

Per rechtsgebied kunt u lezen wat MaatRecht voor u kan betekenen. Neem gerust contact op voor meer informatie!

De voordelen van MaatRecht!

  • Betrouwbaar juridisch advies

  • Persoonlijk contact

  • Transparante en scherpe tarieven

Stel hier direct uw vraag!Contractenrecht

Algemene voorwaarden nodig?

Contracten laten toetsen en/of opstellen?

Contracten zijn van cruciaal belang voor ondernemers. Het opstellen van contracten en algemene voorwaarden dient daarom nauwkeurig te gebeuren. MaatRecht helpt u hierbij en kan u tevens juridisch bijstaan wanneer er een geschil ontstaat over de inhoud, uitleg of nakoming van een contract.

Lees meer »

Huurrecht

Huurovereenkomst nodig?

Geschil met huurder of verhuurder?

In een huurovereenkomst staan de rechten en plichten van de huurder en verhuurder beschreven. Een huurovereenkomst dient daarom een juiste juridische basis te hebben. MaatRecht kan deze voor u toetsen, opstellen en u tevens bijstaan in advieszaken en procedures bij de kantonrechter.

Lees meer »

Arbeidsrecht

Dreigend ontslag?

Behoefte aan juridisch advies bij arbeidszaken?

Een goede en gezonde arbeidsverhouding is van groot belang voor werkgevers en werknemers. Problemen voorkomen is beter dan achteraf genezen. MaatRecht kan u adviseren en begeleiden rondom vraagstukken over arbeidsrecht en de betreffende overeenkomsten voor u toetsen en/of opstellen.

Lees meer »

Incasso

Onbetaalde facturen?

Moeilijk inbare facturen?

Het is voor ondernemers van belang dat er zorgvuldig en op maat wordt omgegaan met de incasso van openstaande vorderingen. MaatRecht kan u adviseren en bijstaan bij dit incassotraject, zowel in het minnelijke (niet gerechtelijke) als gerechtelijke traject (tot € 25.000,00).

Lees meer »